POKE & ZO BREDA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 424 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poke & Zo Breda. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 1:18 Bestel hier niet op zaterdag!!!! De bestelling kwam een uur te laat zonder ook maar enige excuses aan de deur. Het eten was koud en sompig. Erg teleurstellend.
25 mei 2024 om 21:33 Om 18:20 besteld met bezorgtijd 19:30 zodat t restaurant makkelijker kon plannen. Eten kwam koud aan om 20:50.. had prima gesmaakt als t niet koud was, dan kan je t beter annuleren en niet bezorgen.
25 mei 2024 om 21:06 Meer dan 2 uur gewacht. En dan krijg je een sompige lauw warme. Valt erg tegen de laatste tijd.
25 mei 2024 om 20:52 Eten is briljant lekker, echt heel goed. Bezorging duurde te lang, derde keer op rij inmiddels. Vriendelijk en met veel excuses te woord gestaan.
23 mei 2024 om 20:37 Meestal goed, laatste 2x echter minder tevreden vanwege langere levertijd en reeds afgekoeld eten (vandaag 18.24 uur besteld, 20.15 uur geleverd).
20 mei 2024 om 17:24 Heerlijke poke bowls Kom ik speciaal voor naar Breda
18 mei 2024 om 17:56 Erg lekker alleen had ik betaald voor extra toppings op mijn pokebowl en die zater er niet bij :(
16 mei 2024 om 19:02 Normaal gesproken enorm te spreken, favoriete poke bowl! Helaas vandaag 50 minuten te laat bezorging na geplande tijd en de poke was minder vers dan normaal gesproken.
14 mei 2024 om 19:54 Eten was super voor de eerst keer besteld. Nieuwe favo! Volgende keer weer. Tijd zoals aangeven bezorgd
12 mei 2024 om 19:41 Voor het eerst besteld. Positief verrast. Het eten smaakte goed en porties voor de kinderen waren precies goed! Wij zullen vaker bestellen.
8 mei 2024 om 14:52 Was erg lekker!!
8 mei 2024 om 9:10 Het werd een kwartier te laat bezorgd. Eten was erg lekker! Alles vers